Organiseer je een evenement en heb je nog niet nagedacht over de koffiecatering? Dan hebben we een tip voor je. Kies voor een koffie truck. Het maakt niet eens uit wat voor evenement je organiseert. Of je nu een zakelijke beurs of netwerkborrel organiseert of een tuinfeestje of een bruiloft. Op alle evenementen kun je voor een koffie truck kiezen. Zo’n koffie truck is natuurlijk een aanwinst die al leuk is om naar te kijken. Maar uiteindelijk gaat het om de koffie. Met een koffie truck kies je voor het totaalplaatje als het om de koffie-ervaring gaat.

Een barista om het compleet te maken

Met alleen een truck ben je er natuurlijk nog niet. Daarom kies je voor een barista op locatie. Die barista op locatie kan op elke locatie ingezet worden. Het maakt dus al niet uit of het gaat om een formeel of een informeel evenement of feest. Ook de locatie kan overal in Nederland zijn. Zelfs over de grens kun je een barista op locatie inschakelen. Of het nu een afgehuurde locatie is of gewoon je eigen straat. Waar het ook is, de koffie truck met barista komt daar naartoe.

Biologische kwaliteitskoffie

Een barista mag dan precies weten hoe verschillende koffie gezet moet worden. Het is daarnaast belangrijk dat er gewerkt wordt met goede koffie. En daar kun je gelukkig ook op rekenen. De barista op locatie werkt met koffiebonen van hoge kwaliteit om de koffie mee te zetten. Of dat nu espresso of cappuccino is of weer iets heel anders. Alles is mogelijk. Bovendien zijn de koffiebonen biologisch. Zo heb je een koffie truck, een vakkundig barista en kwaliteitskoffie op je evenement.