De Veluwe is een prachtige plek met ruim voldoende locaties voor een gezellig feest. Als je samen met je vrienden, familie of een andere groep mensen iets wilt vieren is dat gegarandeerd een succes als Catering Barneveld daarbij mag helpen. Dat bedrijf is gevestigd in Harskamp, vlakbij Barneveld. Catering Barneveld heeft een eigen slagerij, die de basis vormt voor de producten die tijdens een feest kunnen worden geserveerd. Daarnaast heeft deze cateraar een goed netwerk van lokale bedrijven. Daardoor is het mogelijk om alle producten die gebruikt worden vers te serveren.

Dagelijks een goede maaltijd op het werk

Behalve dat B&G Catering nagenoeg elk soort feest kan voorzien van heerlijke producten, heeft Catering Barneveld ook een uitstekende bedrijfscatering. Elk bedrijf wil immers de werknemers een kwalitatief goede lunch kunnen aanbieden. Tijdens de lunch is er even tijd om te ontspannen en met de collega’s over andere dingen te praten. Het helpt als dat kan onder het genot van lekkere verse producten, zoals soepen, warme broodjes, snacks en vers bereide dranken. Als extra service kan Catering Barneveld zorgen voor een warme maaltijd als er in de avonden vergaderd moet worden, of als er lang moet worden doorgewerkt.

Controle over alle producten

Doordat Catering Barneveld een eigen slagerij heeft is de kwaliteit van de vleesproducten gegarandeerd. In de slagerij worden alle producten zelf bereid. Het fruit, de groenten en de broodjes die bij de maaltijden worden geserveerd zijn afkomstig van bedrijven uit de omgeving. Je bent dus verzekerd van lokale producten, die op een eerlijke manier worden geproduceerd. Naast het verzorgen van de catering kun je Catering Barneveld ook inschakelen om de volledige organisatie van een feest ter hand te nemen. De medewerkers zullen alles voor het feest regelen op basis van jouw wensen.