Wil je hoge kwaliteit espresso of andere koffie zetten? Kies dan voor een Rocket espressomachine. Dit is misschien niet de meest voordelige optie, maar je weet wel zeker dat je een hoge kwaliteit Italiaanse machine in huis haalt. Bovendien wordt een Rocket espressomachine met de hand in elkaar gezet. Dat is dan ook waarom er zo’n prijskaartje aan hangt. Desalniettemin weet je zeker dat je een mooi apparaat in huis haalt dat ook nog van zeer goede kwaliteit is. Van Rocket kun je niet alleen een espressomachine kopen, maar ook andere koffie benodigdheden. 

Waarom een bonenmaler?

Bijvoorbeeld een bonenmaler. Misschien vraag je je af waarom je een bonenmaler zou kopen. Je kunt natuurlijk ook gewoon gemalen koffie gebruiken in je espressomachine en daar evengoed koffie van zetten, bovendien is dat sneller. Maar een bonenmaler van Rocket is ook heel snel in het malen van de koffiebonen. Door te malen vlak voor je koffie zet, heb je de meest verse kop koffie die je kunt krijgen in huis. Veel bonenmalers hebben bovendien de optie om precies genoeg koffie te malen voor één of juist twee kopjes koffie of espresso. Dat heb je geheel zelf in de hand en je hoeft er amper iets voor te doen, behalve de bonen af en toe bijvullen. 

Kopjes en meer

Rocket heeft meer te bieden dan de espressomachines en bonenmalers. Ook de minder prijzige accessoires om koffie mee te zetten kun je van Rocket kopen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende formaten koffiekopjes. Of wat dacht je van een melkkan waarmee je de mooiste melkcreaties in koffie maakt. Ook de nodige accessoires voor je machine zoals een portafilter kun je van Rocket kopen.