De XC90 is de grootste Volvo die door het bedrijf wordt gemaakt. Dit model, een extreem grote SUV, bestaat al sinds 2002. In 2015 is de auto volledig vernieuwd. De zware soms vervuilende dieselmotoren hebben plaats gemaakt voor schonere versies. Nu zijn er ook benzinemotoren beschikbaar, die in sommige modellen worden ondersteund door elektrische motoren. Doordat deze auto al zoveel jaren in productie is geweest, is ook het aantal occasions erg groot. Om je occasion er beter uit te laten zien kun je er nieuwe Volvo XC90 velgen voor kopen. Door de velgen in combinatie met nieuwe banden te kopen levert dat een flinke financiële besparing op.

Gespecialiseerd bedrijf in Urk

Voor alle Volvo’s zijn onderdelen te koop, die je als eigenaar elke paar jaren moet vervangen. Daarbij kun je denken aan velgen, maar ook aan banden. Velgen kunnen lelijk worden doordat er tegen een stoeprand wordt aangereden of doordat de auto in de wintermaanden wordt gebruikt als er pekel op de weg ligt. Banden moeten worden vervangen vanwege slijtage. Bij Mudde Kok Parts zijn al deze onderdelen in de webshop te koop. Dit bedrijf uit Urk is gespecialiseerd in Volvo’s. Op de webshop heb je de mogelijkheid om onderdelen te filteren die alleen geschikt zijn voor jouw auto.

Flinke prijsvoordelen

Als je op zoek bent naar nieuwe banden of nieuwe velgen kan dat bij Mudde Kok Parts soms heel voordelig. Er worden namelijk niet alleen nieuwe onderdelen aangeboden, maar ook gebruikte. Je kunt bijvoorbeeld banden kopen die van een Volvo zijn gehaald waar nog maar kort in is gereden. Bij de productomschrijving is te lezen hoeveel profiel er nog beschikbaar is. Door van zo’n aanbieding gebruik te maken kun je tot wel 50 procent goedkoper uit zijn. Een andere manier om financieel voordeel te krijgen is door velgen en banden in een combinatie aanbieding te kopen.